Nerf Roblox Adopt Me! – BEES! Blaster

55.99 69.99

Ka stok

SKU: 553175 Kategori: , , Etiketë:

Ky Nerf Roblox Adopt Me!: BEES! Arma me plumb merr frymëzimin e tij nga Roblox Adopt Me!

Ai përfshin një kod të veçantë që ju lejon të merrni një artikull ekskluziv virtual në Roblox! Arma përmban gjuajtje me levë dhe një kazan rrotullues me tetë plumba Nerf që të mund të gjuani tetë plumba me radhë.

Ngarkoni kazanin, lëvizni levën për të aktivizuar armën dhe shtypni këmbëzën për të lëshuar një plumb. Plumbat zyrtar me shkumë Nerf Elite janë testuar dhe miratuar për performancën dhe cilësinë dhe janë të shkëlqyera për lojëra të brendshme dhe të jashtme. Syzet e rekomanduara (nuk përfshihen).

Nuk kërkohen bateri.

Karakteristikat e produktit:

  • NERF ROBLOX ADOPT ME!: BEES! DART BLASTER: kjo armë me plumba merr frymëzimin e tij nga loja Roblox Adopt Me!
  • KODI EKSKLUZIV I ARTIKUJ VIRTUAL: ky blaster Nerf Roblox përfshin një kod që ju lejon të përdorni një artikull ekskluziv virtual në Roblox*
  • Mosha 8+ vjeç
  • PËR TË SHMANGUR LËNDIMIN E SYVE: PARALAJMËRIM: Mos synoni sytë ose fytyrën. Përdorimi i syzeve rekomandohet për lojtarët edhe njerëzit brenda rrezes. Përdorni vetëm plumbat zyrtar Nerf. Plumbat e tjerë mund të mos përmbushin standardet e sigurisë. Mos modifikoni plumbat.
  • Dimensionet e produktit përafërsisht – ‎7,94 x 66,04 x 29,84 cm

Specifications

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

F2486

Our Product Number

553175

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids