The Best of Food Family Board Game

29.99

Ka stok

SKU: 552335 Kategori: ,

Njohësve të ushqimit do t’ju pëlqejë të bëhen kalojnë orë të tëra me këtë lojë familjare për ushqimi.

Le të festojmë të gjitha gjërat ushqimore! Nga e shijshmja tek ajo e më pak e shijshme, kjo lojë premton orë argëtimi për adhuruesit e ushqimit. Loja përfshin shumë pyetje të ndryshme, së bashku me raundet e fotografive, kushtuar ushqimit nga e gjithë bota.

E përshtatshme për 2 ekipe, kjo lojë premton shumë argëtim dhe të qeshura. Lojtarët lëvizin nëpër tabelë duke iu përgjigjur saktë pyetjeve. Lojtari ose ekipi me më shumë pikë fiton!

E përshtatshme për moshat 12+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Tomy

Manufacturer Number

T73183

Our Product Number

552335

Age

11 +, Big Kids