Baby Snuggle 41cm Drink and Wet Deluxe Doll with Accessories

39.99

Ka stok

SKU: 558060 Kategori:

  • Kukulla mund të pijë dhe të laget
  • 9 pjesë aksesorë të përfshirë
  • Përmasat e përafërta: 41 x 20 x 11 cm
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

WILTON BRADLEY

Manufacturer Number

TY6348

Our Product Number

558060

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5