Bluey Bingo’s Bingo Cards

15.00

Ka stok

SKU: 551576 Kategori: ,

Sillni argëtim dhe të qeshura në kohën e lojës me këtë set lojë letrash Bingo’s Bingo nga sfera Bluey.

Bëhuni gati të bërtisni BINGO! Fëmijëve do t’ju pëlqejë të luajnë këtë lojë përputhëse të frymëzuar nga rregullat klasike të bingos. Fëmijët mund të zgjedhin një kartë nga kuverta dhe më pas të përpiqen ta përputhin me kartën e tyre Bingo. Kur përputhen me një, ata mund të vendosin kartën Bingo sipër. Pastaj, kur të përputhen 3 me radhë, ata mund të bërtasin BINGO!

Me gjithçka që u nevojitet për të filluar, duke përfshirë udhëzimet e plota, fëmijëve do t’ju pëlqejë të luajnë këtë lojë argëtuese të frymëzuar nga shfaqja e tyre e preferuar.

Për moshat 3+ vjeç.

Specifications

Manufacturer

Moose Toys

Manufacturer Number

13034BLU

Our Product Number

551576

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5