Bluey Unipony Ride

24.99

Vetëm 1 stok

SKU: 555193 Kategori: ,

Sillni lojën argëtuese dhe imagjinative të Bluey në shtëpi me Unipony-në e preferuar të fansave të Bluey.

Ndihmojeni Bluey-n të ushqejë Unipony përpara se të vendosë shalën në kurrizin e Unipony. Pasi të jetë ndezur shala, mund ta vendosni Bluey në shalë që ajo të mund të shkojë për një udhëtim. Bluey ka krahë dhe trup që lëvizje. Fëmijët do të duan të rikrijojnë disa nga momentet më të paharrueshme nga shfaqja me këto lodra të adhurueshme!

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1x figurë 2,5 inç, 1 x Unipony, 1 x shalë dhe 1 x set sanë
  • Vendose Bluey në shalë për argëtim të pakufizuar unipony!
  • Ndihmon në frymëzimin e argëtimit imagjinativ
  • E pershtatshme per moshat 3+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Moose Toys

Manufacturer Number

13050

Our Product Number

555193

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5