Boggle Game

19.99

Ka stok

SKU: 530022 Kategori:

Deshmojuni miqve dhe familjes se jeni një magjistar i vërtetë i fjalëve me Boggle Classic!

Lehtë për t’u luajtur në udhëtime, tundni rrjetën Boggle për të përzier kubet e shkronjave përpara se të ngrini kapakun dhe ktheni kohëmatësin. Lojtarët kanë 90 sekonda për të shkruar sa më shumë fjalë që mund të gjejnë në rrjet përpara se të mbarojë koha.

Në fund të raundit, shënoni fjalët. Nëse dy ose më shumë lojtarë gjejnë të njëjtën fjalë, ajo fjalë nuk llogaritet. Lojtari me rezultatin më të lartë fiton.

Çfarë ka në kuti?

  • Baza dhe kapaku i rrjetës së përdredhur
  • 16 x kube shkronjash
  • Kohëmatësi i rërës
  • Udhëzimet

Specifications

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

C2187102

Our Product Number

530022

Age

11 +, 8 – 11, Big Kids