Bosch Ixolino Small Drill

12.00

Ka stok

SKU: 542943 Kategori:

Ky vidator Bosch është mjeti ideal për fëmijët që duan të ndërtojnë.

Pavarësisht nëse jeni një ndërtues i ri, artizanal apo marangoz, kjo stërvitje është shtesa perfekte për çdo paketë veglash lodër. Shtoni në përvojën tuaj imagjinare të punëtorisë ndërsa pretendoni të krijoni dhe ndërtoni. Ky vidator me bateri me të vërtetë rrotullohet dhe rrotullohet, duke shtuar një përvojë gjithëpërfshirëse të kohës së lojës.

Ky vidator Bosch Ixolino vjen gjithashtu me pjesë shtesë që do të thotë se mund ta ndryshoni vidatorin për t’iu përshtatur çdo detyre.

E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Specifications

Batteries Required

2 x AAA (not included)

Manufacturer

Theo Klein

Manufacturer Number

8300

Our Product Number

542943

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11