Clementoni Science Museum – Crawler Tractor Set

29.99

Ka stok

SKU: 553499 Kategori: ,

Fëmijët do të argëtohen shumë duke ndërtuar këtë Traktor zvarritës bujqësor nga Clementoni Science Museum.

Le të ndërtojmë! Fëmijëve do t’ju pëlqejë të përdorin komponentët e ofruar për të ndërtuar një Traktor Crawler shumë të detajuar. Pastaj, kur është koha për argëtim edhe më të madh në ndërtim, ata mund t’i ripërdorin pjesët për të ndërtuar mbi 20 modele të ndryshme.

Karakteristikat e produktit:

  • Seti përfshin 1x Set Traktori Crawler
  • Përfshin mbi 200 komponentë për të ndërtuar 20 modele
  • Përfshin një motor elektrik
  • Fëmijët mund të përdorin aplikacionin falas për të zbuluar udhëzimet e montimit 3D dhe ndihmën teknike
  • dimensionet: H.31.1cm x P.45.1cm x D.7cm

Specifications

Manufacturer

Clementoni

Manufacturer Number

61532

Our Product Number

553499

Age

11 +, 8 – 11