CoComelon Water Stamp Set

12.00

Vetëm 2 stok

Fëmijët e moshës parashkollore do të argëtohen shumë me këtë set uji CoComelon.

Water Stamping është një lodër e shkëlqyer mësimore për të vegjlit e cila ndihmon në zhvillimin e krijimtarisë së tyre pa rrëmujë, përdorni ujin për të vizatuar dhe stampuar në tapet dhe vizatimet do të zbehen pas një kohe të shkurtër, kështu që ju mund të vizatoni përsëri dhe përsëri.

Karakteristikat e produktit

  • E shkëlqyeshme për të mbështetur pikturën dhe aftësitë e shkëlqyera motorike gjatë lojës
  • Pikturë pa rrëmujë
  • Ngjyra të ndritshme dhe numra
  • Bateritë AG13 x 3 (janë të përfshira)
  • E pershtatshme per moshen 3+ vjec

Specifications

Manufacturer

RMS

Manufacturer Number

96-0041/ENT

Our Product Number

551368

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

3 – 5