Country Life – Farmyard Tractor & Figures Playset

12.00

Vetëm 1 stok

SKU: 550158 Kategori:

Fermerëve të vegjël do t’ju pëlqejë tregimi me këtë set lojërash me Traktorë dhe Figura në Fermë nga linja Country Life.

Është koha për një aventurë në fermë. Fëmijëve do t’u pëlqejë të krijojnë aventura argëtuese në fshat ndërsa lëvizin me traktorin e tyre. Ata mund të vizitojnë lopët në fushë, pastaj të futen në hambar për të marrë disa pajisje ferme. Me shumë detaje realiste dhe aksesorë të përfshirë, ky set me siguri do të bëhet një nga lodrat më të preferuara.

Brenda kutisë, fëmijët do të gjejnë:

  • 1x traktor
  • 2 x rimorkio
  • 1x hambar
  • 2 x balsa bari
  • 2x dele
  • 2 x lopë
  • 1x turbinë me erë

Specifications

Manufacturer

David Halsall

Manufacturer Number

1374930

Our Product Number

550158

Age

3 – 5, 5 – 8