Early Learning Centre Alphabet Pairs

5.00

Le të mbajmë lart letrat dhe të përpiqemi të gjejmë se cilën shkronjë shohim. Mund të fillojmë duke thënë shkronjën me zë të lartë dhe më pas duke shqiptuar fjalët në secilën letër. “A” është për “apple”. Ndërsa fëmija juaj bëhet më i sigurt, ata mund të fillojnë të thonë çdo shkronjë sipas rendit alfabetik. Çfarë ngjyrash mund të shihni në makinë? Thuaji me zë të lartë. Pse të mos i përziejmë të gjitha letrat dhe të zgjedhim 10. Le të shohim se çfarë fjalësh mund të bëjmë nga shkronjat që kemi zgjedhur.

Loja me letrat e alfabetit i inkurajon fëmijët të lexojnë dhe zhvillon njohjen e shkronjave dhe ngjyrave.

Karakteristikat e produktit:

Seti përmban: 52x letra
Luani lojëra ose përdorni për të mësuar shkronjat dhe fjalët
Ndihmon në të mësuarit për të lexuar
Ndërsa fëmijët mësojnë, besimi i tyre rritet
Dimensionet e produktit: 7cm (H) x 9cm (W)
Dimensionet e paketimit: 9,5 cm (H) x 7,5 cm (W) x 2 cm (D)

E përshtatshme për moshat 2+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

200276

Our Product Number

548906

Age

0 – 3, 3 – 5

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.