Hot Wheels Track Builder Unlimited Basic Track Pack Set

15.00

Fëmijët mund të shijojnë orë të tëra argëtimi me këtë set nga Hot Wheels – Track Builder.

Pavarësisht nëse po planifikojnë një ndjekje epike me makinë policie ose gara me miqtë e tyre, fëmijëve do t’u pëlqejë të ndërtojnë (dhe të rindërtojnë) pistën e tyre të Hot Wheels me këtë set. Ai përfshin gjithçka që u nevojitet për të filluar ose zgjeruar botën e tyre të Hot Wheels.

Karakteristikat e produktit:

Brenda kutisë: 10 x pjesë për pista, 9 x lidhëse të pjesëve dhe 1 makinë në madhësinë 1:64 Hot Wheels
Ky është një set për çdo ndërtues të pistave ose këdo që kërkon të zhvillojë më tej një ndërtim ekzistues
Fëmijët përdorin imagjinatën e tyre për të ndërtuar pistat më të egra dhe më emocionuese
Ky set mund të lidhet me sete të tjera Hot Wheels Track Builder (shiten veçmas).
Për moshat 6+ vjeç.

Specifications

Our Product Number

550515

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.