Early Learning Centre Mini Farm Animals

10.00

Fëmijët mund të krijojnë botën e tyre të fermës me këtë set Mini Farm Animals nga Early Learning Centre.

Të vegjlit kuriozë do të pëlqejnë të mësojnë për të gjitha kafshët e ndryshme në fermë. Ata mund të provojnë të emërtojnë lopët, derrat, dhitë dhe delet, duke bërë zhurmën e duhur për secilën krijesë. Ndërsa rriten në besim, ata mund të fillojnë të imagjinojnë histori dhe aventura të reja.

Të rriturit do të vlerësojnë që ky set frymëzon imagjinatën e fëmijëve duke i ndihmuar ata të mësojnë më shumë për botën përreth tyre.

Karakteristikat e produktit:

Seti përmban: 1x lopë, 2x derra, 1x lepur, 2x dele, 2x dhi dhe 1x familje rosash
Madhësia perfekte për duart e vogla
Ndihmon fëmijët të mësojnë për kafshët
Frymëzon argëtim imagjinar
I inkurajon fëmijët të zbulojnë botën përreth tyre
I pershtatshem per moshat 3+ vjeç.

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

200155

Our Product Number

546397

Age

3 – 5, 5 – 8

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.