Early Learning Centre Wooden Stacking Rings

24.99

Vendosni pesë rrathët me ngjyra të ndezura, prej druri, një pas një në bazë ndërsa ajo lëkundet dhe krejt sipër vendoseni zogun. Vendosja e rrathëve do t’i inkurajojë fëmijët të mendojnë në mënyrë krijuese dhe do të nxisë reagimet. Mund t’i vendosim rrathët shumëngjyrësh mbi bazën, të numërojmë teksa ngjitni zogun e vogël sipër, më pas t’i japim një shtytje për ta parë atë të tundet dhe të lëkundet përreth. Zogut të vogël i pëlqejnë lojërat e lëkundura, a mund të lëvizësh si zogu i vogël?

Renditja e rratheve rrit aftësitë për zgjidhjen e problemeve ndërsa balancimi dhe vendosja ndihmon në koordinimin sy më sy.

Karakteristikat e produktit:

Seti përmban: 5x rrathë me ngjyra, 1x zog dhe 1x bazë lëkundëse
Bërë nga druri me burim të qëndrueshëm
Nxit të menduarit krijues
Rrit reagimet dhe koordinimin dorë – sy
Zhvillon ekuilibrin dhe aftësinë
Dimensionet e produktit: 20cm (H) x 13cm (W) x 13cm (D)
Dimensionet e paketimit: 23cm (H) x 15cm (W) x 15cm (D)

E përshtatshme për moshat 12 – 36 muaj

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

200244

Our Product Number

548921

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.