Fisher-Price Linkimals Counting and Colours Peacock Learning Toy

49.99

Prezantoni fëmijën tuaj me numrat dhe numërimin, ngjyrat, dhe format me këtë pallua Linkimals Counting & Colors.

Shoku ndërveprues i “Linkimals Counting and Colors Peacock” angazhohet në lojëra praktike përmes ngjyrave dhe numrave. Fëmijët mund të shtrydhin 5 pendët shumëngjyrëshe të bishtit ose të rrotullojnë timonin për të aktivizuar këngë argëtuese, tinguj, fraza dhe drita shumëngjyrëshe.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: 1 x Linkimals Counting dhe Colors Peacock
  • Plotësisht i programuar me drita me shumë ngjyra dhe mbi 40 këngë, tinguj dhe fraza edukative.
  • Shtypni 5 butonat e pendëve të bishtit ose rrotulloni rrotën e ngjyrave për të dëgjuar për numrat, numërimin, ngjyrat dhe format
  • Ndihmon zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike dhe shqisore tek fëmijët e vegjël
  • E pershtatshme per moshat 9+ muaj

Specifications

Manufacturer

MATTEL TOYS

Safety Information

Please remove all packaging attachments, and any other components which are not a part of the toy, before giving this product to a child.

Manufacturer Number

HNN78

Our Product Number

544862

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.