Fuggler 22cm Funny Ugly Monster – Indecisive Monster (Yellow)

15.00

Ka stok

SKU: 550706 Kategori: , ,

Blerës kujdes: adoptimi i një Fuggler 22 cm nuk është për ata që janë të dobët!

Ky përbindësh autentik i verdhë është i djallëzuar, i keqkuptuar dhe më e rëndësishmja, nuk do të sillet mirë.

Ka sy konfuzë të mospërputhur që thjesht shikojnë dhe shikojnë drejt teje dhe dhëmbë të çuditshëm.

Çdo Fuggler është krejtësisht unik, pse nuk e shihni nëse mund t’i mbledhni të gjitha dhe të bashkoni të gjithë bandën për një aventurë krejtësisht të çuditshme?

E përshtatshme për moshat 4+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Addo Play

Manufacturer Number

315-21105-I

Our Product Number

550706

Age

11 +, 3 – 5, 5 – 8, 8 – 11, Big Kids