Galt Teether Soft Book – Dinosaurs

14.99

Ka stok

SKU: 546261 Kategori: , , ,

Është koha për një aventurë parahistorike! Zbuloni një dinosaur të ri në çdo faqe ndërsa eksploroni këtë libër, i cili ka shumë tekstura dhe veçori për t’ju mbajtur të argëtuar. Çdo faqe është me të vërtetë gërvishtëse për argëtim edhe më shqisor.

Në pjesën e përparme, ka një shok të madh dinosauri që kërcet dhe një dhëmbëzues blu të ndezur për të ndihmuar në qetësimin e mishrave të dhëmbëve. Në çdo faqe ka gjithashtu një teksturë ose aktivitet surprizë!

Për moshat 0+ muaj

Specifications

Manufacturer

Galt

Manufacturer Number

1005275

Our Product Number

546261

Age

0 – 3