Hot Wheels City Super Loop Fire Station Playset

54.99

Shpëtoni Hot Wheels City me setin e lojës së stacionit të zjarrit të Hot Wheels City Super Loop.

Seti Hot Wheels City Super Loop Fire Station paraqet një rrotullues me shumë nivele, të rregullueshme, që i shtyn makinat nëpër stacion dhe poshtë një rampe të tejdukshme si uji. Fëmijët e ngasin kamionin e zjarrfikësit Hot Wheels në ashensorin manual, më pas e ngrenë në një nga tre nivelet përpara se ta dërgojnë duke vrapuar nëpër lakun dhe jashtë rrëshqitjes së tejdukshme të ujëvarës. Kompleti ka veçori të stacionit të zjarrit, si një tub i rregullueshëm i hidrantit të zjarrit, portë lëvizëse dhe derë garazhi për të përmirësuar përvojën e lojës.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin: set të stacionit zjarrfikës të Hot Wheels City Super Loop dhe 1 kamion zjarri Hot Wheels në shkallë 1:64.
  • Garoni nëpër një lak të rregullueshëm për të shpëtuar Hot Wheels City
  • Parkoni makina shtesë në vende parkimi të dedikuara për ruajtje dhe akses të përshtatshëm (shiten veçmas)
  • Lidhu me sete të tjera Hot Wheels në mënyrë që fëmijët të mund të ndërtojnë një qytet Hot Wheels sipas dizajnit të tyre
  • Përmasat e përafërta: 32 x 35 x 18 cm
  • E pershtatshme per moshat 4+ vjec

Specifications

Manufacturer

MATTEL TOYS

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

HKX41

Our Product Number

548183

Age

3 – 5, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.