Jurassic World Dominion – Dinosaur Operation Game

15.00

Ka stok

SKU: 560486 Kategori: , ,

Shihni sa të qëndrueshëm jeni me duart tuaja duke parë sa kocka mund të hiqni nga dinoazauri përpara se të tronditeni me Operacionin Jurassic World Dominion – Dinosaur.

Karakteristikat e produktit:

  • Operacioni i dinosaurëve Jurassic World me tingulli dhe dërrasën e lëkundjes
  • A mund ta operoni me sukses dinosaurin pa e shqetësuar atë?
  • Kush do të ketë dorën më të qëndrueshme!
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjec

Specifications

Manufacturer

RMS INTERNATIONAL

Manufacturer Number

93-0057/ENT

Our Product Number

560486

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8