LEGO Super Mario Lava Wave Ride Expansion Set 71416

47.99

Ka stok

Fëmijët mund të krijojnë një nivel të nxehtë në botën e tyre LEGO Super Mario me Setin Ride Lava Wave (71416).

Kjo lodër ndërtimi përmban një valë llave lëkundëse me një ngritës lavash për një figurë LEGO Mario, LEGO Luigi ose LEGO Peach (nuk përfshihen). Lojtarët mund të fitojnë monedha dixhitale për të qëndruar në valën lëvizëse dhe për të mposhtur 2 figurat Lava Bubble Super Mario. Seti, i cili është ideal për lojëra sociale, përfshin gjithashtu një Fire Bro.

Shkarkoni aplikacionin LEGO Super Mario për udhëzime ndërtimi plus këshilla frymëzuese dhe gjëra të tjera argëtuese për të përmirësuar përvojën krijuese të fëmijëve.

Karakteristikat e produktit:

  • Playset përfshin një valë llave dhe 3 figura LEGO Super Mario: një Fire Bro dhe 2 Bubbles Lava
  • Një nga setet fillestare të LEGO Super Mario (71360 me Mario, 71387 me Luigi ose 71403 me Peach) kërkohet për lojë interaktive
  • Përmban 218 pjesë
  • Përmasat e përafërta: 18 cm x 32 cm x 15 cm
  • E pershtatshme per moshat 7+ vjec
 data-flixsrcset=
Fëmijët mund të krijojnë një nivel të nxehtë në botën e tyre LEGO® Super Mario™ me këtë set emocionues.
 data-flixsrcset=
Bëjini bashkë dy figura ndërvepruese të setit fillestar (LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ ose LEGO® Peach™ – nuk përfshihen) për argëtim me 2 lojtarë.
LEGO® Super Mario™ Lava Wave Ride Expansion Set

Expanded play

Oscillating lava wave

Don’t fall off!

2 Lava Bubbles

Fire Bro

LEGO® Super Mario™ app

LEGO® Super Mario™ app
Gjeni udhëzuesin dhe më shumë inspirim përmes aplikacionit
 data-flixsrcset=

Specifications

Manufacturer Number

71416

Our Product Number

LE71416

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Age

5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.