Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8 Blaster

49.99

Ka stok

SKU: 553169 Kategori:

Kthehuni në betejë me blasterin Nerf Elite 2.0 Flipshots Flip-8!

Blaster përmban tetë tyta – katër me fytyrë përpara dhe katër me fytyrë prapa, gjuajtje me shigjeta nga katër tytat e përparme, më pas ktheni katër tytat e pasme përpara për të vazhduar gjuajtjen e plumbave, pikërisht kur kundërshtarët tuaj mendojnë se keni mbaruar, ju mund të i befasoni me katër fuçi të mbushura plotësisht!

Karakteristikat e produktit:

Përfshin tetë plumba me shkumë zyrtare Nerf Elite 2.0

Nuk kërkohen bateri

Përmban tetë fuçi, katër të kthyera përpara dhe katër të kthyera prapa

Për të shmangur dëmtimin e syve, mos synoni sytë ose fytyrën

E përshtatshme për moshat 8+ vjeç

Specifications

Manufacturer

Hasbro

Manufacturer Number

F2549

Our Product Number

553169

Safety Information

Not suitable for children under 36 months