Nick Jr. Ready Steady Dough The Dough Café Playset

15.00 20.00

Vetëm 1 stok

Ready! Steady! Dough! Hapni kafenenë tuaj me Nick Jr. Ready Steady Dough: The Dough Café Playset!

Tani ju mund ta përdorni këtë set për të krijuar kafenenë e ëndrrave tuaja – bëni donuts, hot dogs, waffles dhe shumë të tjera. Përdorni plastelinën dhe kallëpet për të krijuar çfarëdo ushqimi që ju pëlqen!

Përdorni grafikun e ngjyrave dhe menunë e luajtjes me role “Mund ta marr porosinë tuaj” në pjesën e pasme të paketës për idetë e menusë dhe ndihmoni në përzierjen e çdo ngjyre që ju nevojitet për të përfunduar kryeveprat tuaja argëtuese.

E përshtatshme për moshat 3+ vjeç

Çfarë ka në kuti?

 • 5 x 56 g kuti me plastelinë
 • 2x tabaka për format e burgerit
 • 2 x gota
 • 2x pjata
 • 3 x takëm
 • 1x kallëp vafle
 • 1x kallëp 3D për donut
 • 3x Prerës me forma
 • 1 x tas
 • 1 x bukë për hot dog
 • 1 x piper me piston
 • 1 x okllai
 • 1x mjet prerës

Specifications

Manufacturer Number

318-13114-BN

Our Product Number

538320

Age

3 – 5, 5 – 8