Stretch Star Wars – C-3PO Figure

22.00

SKU: 563588 Kategori: , ,

Star Wars C-3PO është këtu në formë Stretch.

Shtrijeni, tërhiqeni, lidheni në nyje. Kur e lironi, ai përdor shtrirjen e tij të mahnitshme për t’u kthyer ngadalë në madhësinë dhe formën e tij normale! Argëtohuni me këtë Stretch Star Wars C-3PO super elastike.

Karakteristikat e produktit:

  • Përfshin 1 x Figura Stretch Star Wars C-3PO
  • Në veshjen e firmosur C-3PO
  • Shtrijeni, tërhiqeni dhe lidheni me nyje
  • Kur e lironi, ai përdor shtrirjen e tij të mahnitshme për t’u kthyer ngadalë në madhësinë dhe formën e tij normale
  • Përmasat e përafërta: 16 x 11 x 3 cm
  • E pershtatshme per moshat 5+ vjec

Specifications

Manufacturer

CHARACTER OPTIONS LTD

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

7689

Age

11 +, 5 – 8, 8 – 11

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.