VTech Peek & Play Phone

30.00

Të vegjëlve u pëlqen të luajnë me VTech Peek and Play Phone.
Ky telefon me ngjyra të ndezura ka katër butona të cilët kur shtypen janë të mbushur me fraza argëtuese që prezantojnë ndjenjat, numrat, ngjyrat dhe fjalët e para.

Me tre këngë dhe 15 melodi të përfshira, ky është një telefon inteligjent për fëmijën!

Një dhuratë e shkëlqyer për moshat 3+ muaj.

Kërkesat për bateri: 2 x bateri AAA (të përfshira).

Informacion për sigurinë: Para se t’ia jepni këtë produkt një fëmije, hiqni të gjithë paketimin dhe çdo përbërës tjetër që nuk është pjesë e lodrës.

Specifications

Manufacturer

VTech

Safety Information

Not suitable for children under 36 months

Manufacturer Number

F32545L0

Age

0 – 3

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Shqyrtim mund të parashtrojnë vetëm klientë që kanë bërë hyrjen dhe që e kanë blerë këtë produkt.